7 Mart 2013 Perşembe

Çeyizime Yeni Eklenenler! (Tantitoni,Mudo)

Bazen her şey çok güzel olacakmış gibi geliyor; eğer böyle zamanlarda param varsa ve de beğendiklerim indirimdeyse çeyizime ilaveler yapıyorum; sonra bir bakıyorum herkes bir alem:Kadınlar, erkekler...eeee böyle zamanlarda hepsini çıkarıp anneme veriyorum.Kendimi de kandırıyorum:En özel an yaşadığın andır diye.İşte yine böyle bir gün aşağıda gördüklerinizi aldım.Amacım AAAA! Bakın ben neler aldım değil, naçizane tavsiyelerimdir.
İlk markam TANTİTONİ
bitiyorum, ölüyorum desem yeridir.İlk kez İzmir optimum'da tanıştık kendileriyle.Rengarenk bir mağaza.Eğer küçüklüğünüzden beri kahverengi evlerde yaşıyorsanız renkler çok önem kazanıyor.Allah nasip eder de evlenirsem evim cıvıl cıvıl olsun istiyorum.Bu markanın internet satışı, mağazası ve de YKM lerde satışı var; ama gelin görün ki en uygun fiyatlara hep Markafoni'de rastlıyorum.
turtalı tepsi 15,diğerleri 10 TL.

Cezve 350 ml 9 tl, fanus 13 TL,kadın resimli tabak 10 TL (kendisine aşık oldum)

Allahım bu bıçaklar her açıdan mükemmel
1.Çok keskinler
2.Tutuşu çok kolay
3.Göze de hitap ediyor
4.Rengarenk

Şekerlik:Pazardan 3,5 Tl ama ben bayıldım
Puantiyeli kaşık çatal vs:Mudo %50 indirimle 30TL ye aldım.
Laf aramızda Mudo'nun her şeyinin şiddetle tavsiye ederim.çanta, ayakkabı kıyafet dekorasyon.Ama tabi ki indirim zamanı.Laf aramızda yine benim param çok kıymetli :)

6 yorum:

  1. güle güle kullanın.çok ciciler.

    YanıtlaSil
  2. Bayıldım,rengarenk:)İyi günlerde kullanın...

    YanıtlaSil
  3. Fun design , teşekkürler.Ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Rabbim

    YanıtlaSil
  4. Çok cici hepsi. Tantitoni de bazen çok güzel indirimler yakalayabiliyorsun küçük pancake tenceresi mi denir artık onlarda çok güze almanı tavsiye ederim.
    Sevgiler, http://hazioz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. canım ben kendi sitesinden değilde markafoniden filan alıyorum inan daha uygun oluyor.aklımda bulunsun tencere de :)))

    YanıtlaSil