8 Mart 2013 Cuma

Madonna'nın kullandığı kozmetik markası:OBAGİ

BU markayı henüz bir çoğunuz duymadınız.Çünkü Türkiye pazarında yeni.Bende Ala dergisinde karşılaştım ilk kez.Suriye asıllı müslüman bir doktorun firması.(din kardeşim bu kadar başarılı olmuş gurur duyarım) ABD' de %40 ile pazar 1. siymiş.(VAAAWW)
Ben dürüstlüğe çok önem veriyorum.Bu sebeble hani "şu kremi bir sürün.Aysel GÜREL'KEN Adriana LİMA olun" sloganlı firmalardan ve ürünlerden uzak dururum.Okuduğum yazıda Türkiye temsilcisi aynen şunu söylüyordu "yattım,kalktım cildim düzeldi" diye bir şey yok.En iyi sonucu 1,5 aylık zaman diliminde alırsınız.(cilt bakım ürünleri için) ama sorunlu bir cildiniz varsa bunun için klinik uygulamalar gerekir. veee bu konuşmayla beni çekim alanlarına çektiler.
Madonna ninemiz , Julia teyzemiz, Jennifer ablamız DR. OBAGİ' nin L.Angeles 'ta ki ofisini sıkça aşındırıyorlarmış makaleye göre.
Sen kullandın mı diyecek olursanız :Hayır.Henüz kullanmadım.Fırsatım olmadı.
Markaya facebook üzerinden ulaşabilirsiniz.Ayrıca istanbul ve Ankara'da birçok klinik ve eczane bu firmanın ürünlerini kullanıyor hani PROF ünvanlı hocalar bile.Bu da gözümde Obagi'yi iyice denenebilir kılıyor.Eğer kullanmışsanız bizimle sonuçları paylaşabilirsiniz

3 yorum:

  1. I'm gone to inform my little brother, that he should also pay a visit this webpage on regular basis to get updated from latest reports.

    Feel free to visit my web page: Skinceuticals

    YanıtlaSil
  2. If some one wishes expert view concerning running a blog then i advise him/her to pay
    a quick visit this webpage, Keep up the pleasant job.



    Feel free to visit my web site; Amazing Grass Green Superfood

    YanıtlaSil
  3. I got this website from my buddy who informed me on the topic of this web page and at the
    moment this time I am visiting this website and
    reading very informative articles or reviews here.



    my web site - Lee Trotman

    YanıtlaSil