9 Nisan 2013 Salı

BLOG ALEMİNDEKİ TUHAFLIKLAR

BU BÜYÜLÜ  DÜNYAYI EPEY UZAKTAN SEYRETTİM SANDIM Kİ BLOG YAZARI OLMAK İÇİN ÇOK ÜRETMEK LAZIM.BİRKAÇ AY ÖNCE SIKINTIDAN BEN DE BLOG AÇTIM.ÖYLE  HİÇ İDDİAM YOK.ESKİDEN SADECE BLOGLARI OKURKEN FARK ETMEDİĞİM GARİPLİKLER ŞU AN ÇOK BATIYOR BANA.



İŞTE SİZE GARİPLİKLER...

1.MODA BLOGLARI

ALLAHIM O NE RÜKÜŞLÜK ÖYLE.ONLARIN DAVETLERE GİYDİĞİNİ BEN YATARKEN GİYMEM. Bİ DE YORUMLAR YOK MU.KIZIN İĞRENÇÇÇ ÖTESİ ŞEYLERİNE(KIYAFET DENEMEZ ÇÜNKÜ) YAZMIŞ 'AYYY ÇOK GÜZEL NEREDEN ALDIN'.YANİ BİR KİŞİYİ İSTERSE 1O MİLYON KİŞİ TAKİP ETSİN KÖTÜYSE KÖTÜ DERSİN .YAVRUM O GARİBİM DE ÖYLE GİYİNİNCE ''OOO BEBEĞİM ÇOK COOLUM'' SANIYOR. HHHEEE GÜLÜM ÇOK TARZSIN ÇOK BATİKSİN HATTA GOTİKSİN.

2. YAZMIŞ BÜTÜN YAYINLARIMIN HAKLI SAKLIDIR DİYE,

ALLAHIM SANKİ BLOGUNDA ATOMU PARÇALAMANIN SIRRINI YAZDIN.KİMSE ALMASIN DİYE TEHDİT EDİYOR. ELİN AMERİKALI STARI KISKANMIYOR BİZLERLE FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞIYOR.BİZİM KEZBANLAR ELİN STARININ FOTOĞRAFININ ÜSTÜNE HEMEN ALINMASIN DİYE SİMGELER YAZILAR.

-AYY ŞEKERİM BENİM,SEN DE HAKLISIN RİHANNA O FOTOĞRAFLARI ÇEKTİRİP SADE SANA GÖNDERİYOR ! YANİ SADECE SENDE VAR INTERNETTE BİR TIK UZAĞIMIZDA DEĞİL Dİ Mİ?

3.SON OLARAK ŞU TAVSİYE MELEĞİ OLAYLARI.

EVET KABUL EDİYORUM BLOG MÜŞTERİYLE KARŞILAŞMAK İÇİN KULLANILABİLİR VE BLOG YAZARLIĞI ÜZERİNDEN PARA KAZANILABİLİR: AMAAAA

GEÇENLERDE BİR ARKADAŞTA GÖRDÜM SİTEYE UĞRADIM YORUMLARI GÖRMELİSİNİZ.

X MARKA MEYVE SULARI. PİYASADA EN FAZLA 5 TL

ABLAM YAZMIŞ.

-AYYY ÇOOK GÜZEL.DENEMEK İSTİYORUZ LÜTFENNN

AYYY APLAM BENİM DEMEK AÇLIK ORALARA VARDI HA ÜLKEMİZDE SANA BİR ŞİŞE ALIP TA GÖNDERİCEM SÖZ. GÖNDER ADRESİNİ.

BİR DE BENİM BİLDİĞİM BU TÜR REKLAMLAR PİYASAYA ÜRÜN İLK ÇIKTIĞINDA OLUR. ALLAH AŞKINA MARGARİNİN NEYİNİ ANLATCAK BİZE

HAAŞİMDİ BİRİLERİ BENİ KISKANMAKLA SUÇLAYABİLİR

HAAA APLAM ÇOK KISKANIYORUMBİR PAKET MARGARİNİ. BANA DA GÖNDERMİYORLAR BİLİYON MU?

HERKESİN BLOGU YAPAR İSTEDİĞİNİ DİYEBİLİRSİNİZ HAKLISINIZ:AMA BU DA BENİM BLOGUM İSTEDİĞİMİ ELEŞTİRİRİM....

6 yorum:

  1. :)) evet bazı moda bloglarında aynı hisse bende kapılıyorum :))) oyüzden beğenmediğim sevmediğim bir şeye yorum yapmıyorum resim konusunda da şuna kızıyorum güzlerini minacik bişey ile nasıl diyem mesela ağzını yüzünü kapatıyor sözde bir şekil ile iyide beli oluyor yüzün :)) yanı kapatıcaksak güzel kapatmamız lazım resim konusu cok ince bence nerde nasıl ne şekilde resmini görebileceğin beli değil dediğin gibi internete bi bende yok :))

    YanıtlaSil
  2. DÜŞÜNCELERİNE KATILIYORUM. HAKLISINIZ

    YanıtlaSil
  3. dediklerinin her kelimesine sonuna kadar katılıyorum. :)

    YanıtlaSil
  4. soylediklerinin coguna katiliyorum. ozellikle moda blogu konusunda tamamen katiliyorum. Birde nedense ozellikle turk moda bloglarinda kombin pek az. hatun tek parca elbiseyi giymis cikmis. Yakismis mi yakismis ama cok olaganustu degil. zaten tek parca altina ayakkabi oldu bitti. is baska parcalar devreye girince karisio. bir de hep benzer kiyafetlerin farkli renklerini giyip tarzim bu havalarindaki hatunlar var onlar zaten ayri bir alem.

    yalniz "hakki saklidir" mevzusunda ayriliyoruz cunku araklama maalesef cok yaygin. benim basima gelmedi ama bloglarini okudugum cok kisi bu durumdan muzdarip. ozellikle sergul kato'nun (yolun neresindeyim) basinin baya bir agrigini biliyorum.

    YanıtlaSil
  5. bende coguna katılıyorum banada beklerım sevgıler

    YanıtlaSil
  6. Çok dobrasın ablacım .Yer yer değindiğin konularda çok haklısın .Bende paylaşımlarımın üzerine yazıp çizmiyorum vallahi,alan alsın serbest :))

    YanıtlaSil