30 Nisan 2013 Salı

KOLESTON KÖPÜK BOYA DENEMESİ


MAALESEF SAÇLARIMDA ÇOK ÇOK KÜÇÜK  YAŞLARDAN BERİ BEYAZLAR MEVCUT.BU SEBEPLE HER ZAMAN BOYAMAM GEREKİYOR.SONUÇTA KİMYASAL VÜCUDA NE KADAR ZARAR VERİYOR ALLAH BİLİR.
TABİİ BOYAMANIN ALDIĞI ZAMANI, PARAYI SAYMIYORUM.KUAFÖRE BOYATSAN DÜNYANIN EN ADİ BOYALARIYLA ASTRONOMİK RAKAMLARA BOYUYORLAR.MESELA EN FAZLA 3 TL YE ALIYORLAR.EN AZ 50 TLYE BOYUYORLAR.BİR DE BİZİM BOYALARIMIZ ORGANİK DEMEZLER Mİ?
EVDE BOYASAN? BEN DÜNYANIN EN YETENEKSİZ KIZLARINDAN BİRİYİM MAALESEF.
ARKADAŞIM BOYASA OOO KİMSENİN NAZINI ÇEKEMEM.YOK İŞİM YOK GELEMEM DİYE  10 GÜN ERTELENİR.
İŞTE KÖPÜK BOYA İLE HEPSİNDEN KURTULDUM.SAÇINI YIKAR GİBİ...
ALLAHIM BELİME KADAR OLAN SAÇLARIMI BOYADIM BİRDE ANNEMİN SAÇLARINI BOYADIM.SONUÇ GÜZEL.
FİYATI NORMAL BOYAYA GÖRE DAHA TUZLU AMA.KİMSEYE MUHTAÇ OLMAMAK OHHH MİSSS!

9 yorum:

  1. Yıllardır uzun saçlarını kendi boyayan biri olarak şu köpük boya işini bir türlü beceremedim. Şampuan gibi uygulama falan dediler, zor yahu, olmuyor bir türlü. En iyisi krem boya tüp boya. Becerebildiysen ne mutlu sana:) Keşke sonucu da görseydik.

    YanıtlaSil
  2. canım köpürmesine gerek yok saçına sürüyorsun ve şampuanlamışcasına masaj yapıyorsun.saçlarım çok beyazve ben kendi rengine boyuyorum doğal duruyo yani.ama maalesef foto çekecek kimse yok.

    YanıtlaSil
  3. Merak ediyordum hep bunu beğenmen hoşuma gitti,bende kendim boyarım artık boyamıyacağım tabi.Yalnız o boya resimi senin değil sanırım izinsiz aldıysan yasak bilesin.

    YanıtlaSil
  4. evet ınternette koleston yazdım ordan buldum.kutusunu atmıştım.yazıyıda sen deyince farkettim.yalnız bir şeyin fikri eser sayılabilmesi için eser sahibinin fikri olması lazım.dolayısı ile kanunun koruma kapsamına girmez.Suç filan değil yani rahat ol.

    YanıtlaSil
  5. ahh o koleston köpük boya nasıl depresyona sokmuştu beni, kahve diye aldığım renk kömür karası yapmıştı saçımı, sonuçtan memnun kalmana çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  6. Hım..anladım ben o kişi tarafından aranızda sorun olmasın diye söylemiştim,zaten değiştirmissin resmi suç olmadığını söylediğin halde değiştirmende garip geldi :))

    YanıtlaSil
  7. çünkü kimseyle polemik yaşamak istemiyorum

    YanıtlaSil
  8. En güzeli cnım acaba uyarmakla hatamı yaptım diyede düşündüm,teşekür bile almadımda:/ kızmadın inş.

    YanıtlaSil
  9. yok canım ne hatası.teşekkür ederim

    YanıtlaSil