2 Nisan 2013 Salı

ŞÜKÜR KAVUŞTURANA: GAME OF THRONES

Kafamda 234758690846 tane tilki. Tabii hiçbir şeye konsantre olamıyorum.Yoksa 1 yıldan fazla süredir beklediğimi diziyi unuturmuyum? Evet dizimiz üçüncü sezonuna başladı. Allahım ne saadet bu!
Dün gece saat iki gibi yatmaya hazırlanırken elimde de Oğuz ATAY TUTUNAMAYANLAR var.Telefonu da kuruyum dedim.Anahhhh Nisan 2 diyor ya.Anında dank sesleri geldi kafamdan.Hemen açtım yabancı dizi izle sayfasını.BEn bir kaptır kendini bi izle bi mutlu ol! Dile kolay 1 yıl.Ama 1 saat bana 10 dk gibi geldi.Elin gavuru ne güzel dizi yapıyor.Bizimkilerde hala aynı kişi 2346557 ci ölümcül kazasını geçirip sapasağlam ayağa kalksın sevgilisi ona ' Yoooo! Ölemezsin' filan desin.
Bu arada kitapların hemen hepsi çıkmış geçen Nisan'da sadece ilk kitap vardı.Hemen alıp okumam lazım :) 

5 yorum:

  1. Pek bir popüler bu dizi herkes önerip duruyor amabazı sahnelerden ötürükötü eleştiri yapanlarda vardı..neyse böyle biraz tamkinli bir halde dün başladımizlemeye tabii daha 1.bölümdeyim ak gezenlermeselesifalan ..bir de o barbarlar mis gibi taze kızı aldılar..o sahneler olmasaymış iyiymiş yaniçok fazla kelimekirliliği var tabii istemeyen izlemez ileri sarar vs..bende çok rahatsız olduğum yerleri atlatarak izlemeyi düşünüyorum..:)

    YanıtlaSil
  2. canım çok kanlı ve çok çıplaklık var.BAşta ikisindende rahatsızlık duydum ama kana alıştım çıplaklık kısmında ileri sarıyorum yada tv den izlenebilr ama mutlaka izle süper ötesi ister kötü ister iyi her oyuncuya aşık oluyorsun :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de merakla bekliyordum yeni sezonu...

    YanıtlaSil
  4. Çok kaliteli bir yapım. düşünüyorumda biz böyle film yapamıyoruz adamlar nerdeyse her hafta yayınlanan dizi çekiyorlar. Keşke bizde de imkanlar el verse bu tarz işler yapılsa. Ama her şeyden öte SUPERNATURAL benim favarim herkese izlemesini tavsiye ederim.
    Sevgiler, http://hazioz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. ama hazelcim onlar 1.5 yıl ara verdiler :)) bence bizimkiler böyle bir dizi çekemezler.çünkü planlama denen şey bizim genlerimizde yok.bizimkiler yazıyorlar yazıyorlar işler karışınca çıkış bulamıyorlar.birde ne yaparsak yapalım arabesk bakış açımızı değiştiremiyoruz.mesela intikam dizisi yaww saçma sapan. o ne biçim uyarlama

    YanıtlaSil