4 Ağustos 2013 Pazar

ALYANS MODELLERİ

Ben hep sadelikten yanayım.Öyle süslü kokoş şeyler çoğu zaman hoşuma gitmiyor.Nişan yüzüğümde sade olmalı diye düşünüyorum. Tektaş zaten asla takmayacağım birşeydir. Onun yerine tamtur almayı düşünüyorum.  Ara sıra takılabilecek şekilde.Sizce yılların bu klasik modeli nasıl? Parmakta çok sade ama şık durmuyor mu? Yorumlarınız bekliyorum.



Tamturda da şu modeli beğendim; ama belki daha incesini tercih ederim.



5 yorum:

  1. Tamtur güzel ama diğer alyansın modeli çok kullanışsız.Eşim için tercih edip kısa bir süre sonra değiştirmiştik. Çok çabuk çizilip eski görünmeye başlıyor. Nacizane tavsiyem düz olmayanlardan yana :))

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle hayırlı olsun , alyans modelin benimkiyle aynı. Ben de klasik olsun istemiştim,yani tam anlamıyla alyans olsun istemiştim :) yaklaşık 2 buçuk yıldır kullanmama rağmen herhangi bir deformasyon olmadı. Markası atasay. Tamtur olarak sectiginde yine benim set olarak aldirdigim takinin yüzüğü :) çok sık duruyor onu da tavsiye ederim. Güzel günlerde kullanman dileğiyle...

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı olsun :) Ben de bu model istiyordum ama tektaş kullandığım için yanında hiç şık durmadı. O yüzden ben her renk takıyla kullanabileceğim bir alyans seçtim. Bu tarz saf altın rengindeki takılarla beyaz altın vs kullanamazsın. Ama beyaz altın kullanmıyorsan tercih edebilirsin, çok şık bence de :)

    YanıtlaSil
  4. Kızlar yorumlarınıza çok teşekkür ederim.
    Ahududu ben tam turumu beyaz altın alıcam.Alyansımı ise sarı altın diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  5. sadelerin incesi cok güzel duruyor herzaman

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil