1 Ağustos 2013 Perşembe

SİZ DE SEVİYOR MUSUNUZ?


Birini sevmek ne güzel şeymiş. Bloglarda görüyorum sevgili blog arkadaşlarım eşlerini ne kadar sevdiklerini filan bahsediyorlardı da pek inanmıyordum açıkcası.
- Burda böyle yazıyorlar , ama allah bilir ne kadar mutsuzlardır? diyordum.
Meğerse mutsuz, umutsuz olan benmişim.
Çok değil tanıyalı 2 ay oldu.Gel gelelim bana sorsanız sanki yıllardır tanıyormuşum gibi onu.O kadar değerliyim ki onun gözünde. Kendisinden uzun süreden beri nefret eden ben için çok değişik duygular.
Bana dedi ki '' Peygamber Efendimiz Hz.Aişe ile evlendiğinde onun ayaklarını yıkayıp bu suyla ile evi ıslatmış.Böylece ev bereketli olacakmış.Bende evlendiğimiz zaman senin ayaklarını yıkayacağım.
Ne diyeceğimi bilemedim. Hele ki önceki sevgilileriniz mesela sizle konuşurken başkası ile nişanlanmış yahutta beraber girdiğiniz hakimlik mülakatından siz elenip o kazandığı için kayıplara karışmışsa böyle bir insan size uzaylı gibi gelebiliyor.Gerçi böyle yaptıkları için onlara burdan teşekkürü borç bilirim.Mazaallah ya onlarla evlenseydim.
Hiç bir duamı kabul etmediği için kendimce Allah' a küsüm.Tavşan-dağ muhabbeti işte.Ama yine de duam değilken beni Fatih'imle tanıştırdı ya ne diyeyim şükürler olsun.
Bu arada tanışma yemeği çok güzel geçti.Ayrıntıları paylaşıcam yakında :)

8 yorum:

  1. İnsanın kendi için karşı taraftan böyle seyler duymasının mutlulugu tarıf edılmıyor demı allah ınsallah bu sefer yuzune guler duaların kabul olur ınş herşey gönlüne göre olur canm :)

    YanıtlaSil
  2. evet canım kelimeler kıfayesiz.İnşaallah canım.iyi niyetin için çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. İnsan kendi sevdiği ve sevildiği zaman öğreniyor sevgiyi, öncekiler yalan gelebilir. Ama gerçekten mutlu olmayan insan mutluyum diyemez mutlaka bir yerden açık verir.

    YanıtlaSil
  4. Allah hakkında hayırlısını versin sen Allah'a bu şekilde dua et o zaman Allah senin seninle en hayırlı olan ile karşılaştırıp onunla evlendirir bunu sakın unutma canım....

    YanıtlaSil
  5. Benden önce evlenecek bir arkadaşım daha çıktı diyebilir miyim o zaman? o_O
    hayırlısı olsun o zaman senin için =)

    YanıtlaSil
  6. şeydacım sizin şartlar evlenmek için daha müsait sanki.biz galiba en erken ocak gibi yapabiliriz düğünü :))

    YanıtlaSil
  7. Merhaba,
    Yazınız okuduğumda "herşey tam ama bişiy var eksik olan" gibi bir hava sezdim ben.
    Dilerim doğru kara, doğru insan yolunda mutlu olursun.Sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  8. mavinin rengi acaba ne eksik sence? ben işim olmadığı için mutsuzum biraz onun dışında her şer çok güzel

    YanıtlaSil