4 Şubat 2016 Perşembe

Bitenler, Çöpe gidenler

Bitenler yazımla karşınızdayım.
Şimdiden uyarmalıyım; çok uzun bir yazı sizi bekliyor gençler :)



La Roche Possay Temizleme Jeli: Bu ürüne uzun süre Bioderma' nın yağlı ciltler için olan temizleme jelini kullandıktan sonra geçtim. Başta sevmedim temizlemesi yeterli gelmedi ama elimde çok miktarda mevcuttu. Kullanmaya devam ettim. İyi ki de öyle yapmışım. Bioderma'dan çok çok fazla sevdim. İlk başta sevmememin sebebi cildimi kurutmamasıydı :) Evet yağ fışkıran bir cildiniz varsa kurutan ürün arıyorsunuz. Bu ürün cildimi güzel temizliyor. Şeffaf, kokusuz bir ürün. Halen kullandığım bir ürün. İsterseniz ayrıntılı yazabilirim. Elimdeki bitince tekrar alır mıyım? Koşa koşa, seve seve, öle bite :)


Cosmed Day-to- day Temizleme Jeli: La Roche için ne söylediysem aynısı geçerli, aralarında hiç bir fark yok. Renksiz, kokusuz. Üstelik Türk malı. Çok memnun kaldım. Tekrar alacağım ürünler arasında kendisi.

Matricium: Bioderma her ürününü bu kadar mükemmel yapmak zorunda mısın? Ürün bir mucize. Abartmıyorum.Zaten çok beğenmesem bir kozmetik ürünü için ayılıp bayılacak bir insan değilim. Ürünün deneme boyu olması ve son kullanma tarihine çok az zaman kalmasına rağmen ürünü kullanınca pammık gibi oldum.Cildim böyle canlı canlı, parlak parlak oldu. Bu ürünün ayrı bir yazısı gelecek zaten. Tekrar tekrar alacağım. Keşke fiyatı biraz uygun olsaydı  :(

Kiehls'in Avakado Özlü Göz Kremi: Çok övüldü. Beklentim yüksekti. Öyle aman aman bir ürün değil ama yine de beğendim. Büyük boyunu denemekte fayda var.

Signal White Now Diş Macunu: İşte sıradan bir diş macunu. Ne yazayım şimdi ben buraya. Ekstra bir sıkıntım olmadı. Bu iyi bişey benim için. Tekrar alırım herhalde, galiba, sanırsam. Gerçi bir çok arkadaş dişlere çok zarar verdiğini yazmış. Kullanırken ben de sıkıntılar yaşadım; ama benim dişlerim normalde de çok sıkıntı çıkarırlar bana sağ olsunlar. Rabbim yine de eksikliklerini göstermesin :)
Bak işkillendim şimdi. En iyisi bi daha almayayım.

Colgate Diş Macunu: Başta hiç beğenmedim. Çekmeceye attım. Sonra bir gün diş macunu bitince mecbur kullandım.  Fena değildi."Allahım Colgate'in günahına girdim. Bu veballe nasıl yaşıycim?" diye ağladım :) Şaka şaka ya neden bir diş macunu için Türk filmi triplerine gireyim?Markette denk gelirsek  tekrar alırım.

Konjac Sünger: Bu ürünü uzun süre merak ettim. Sonra bir çekilişte bana çıktı. Açıkçası bu üründen memnun mu kaldım, yoksa beğenmedim mi ben de anlamadım. Cilde nem verdiği muhakkak; cildi temizleyip temizlemediği ise muallak :) Uzun süre el altında durdu. Sonra bir akşam kendi kendime dedim ki "Neden kil maskemi cildimden temizlemek için kullanmıyorum, böylelikle kil ile kaybettiğim nemi bana geri verir" .Temizleyici olarak uzun süre kullandım. Memnun kaldım. Tekrar alır mıyım? Yakın zamanda değil.

Avon Duş Jeli: Benim duş jellerinden çok beklentim yok bu hayatta. İşte ter kokumu ve kirleri temizlesin yeter. Öyle her yer duş jeli koksun, vücudum şu kadar saat nemli kalsın vaatlerine inanmam. Doa markasının sandal ağaçlı duş jeli ayrıdır, onu da belirtiyim. Avon katalogunda görüp üç tanesini baya uygun fiyata aldığım için kullandığım bir üründü. Tekrar alır mıyım? Uygun fiyata görürsem alırım.

La Petit Marseillais Duş jeli: Bak bu ürünün kokusu güzeldi ama sadece şişede :)
Terimden, kokumdan arındırdı beni sağ olsun. Başka da bir şey yapmadı. İndirimdeyken almıştım. İkisi 10 lira idi. Yeniden alır mıyım? İndirimde ise neden olmasın?



Bioderma H2O Miceller Su: Tüm zamanların favorisi. Garnier filan halt etmiş. Çok başarılı. İçerik desen tertemiz. Fiyat noktasında evet biraz sıkıntılı; ama inanın eczanelere ara ara uğrayın. Tanıtım günlerine filan denk gelebilirsiniz. Ben 250 ml H2O'yu on liraya aldım. Elimde de oldukça çok stok vardı; ama kız kardeşlerim el koydu. Son bir adet kaldı :( Bittikçe alacağım seni H2O'm. Şunu da belirteyim ki, en az H2O kadar sevdiğim başka bir miceller su buldum. Beklemede kalın :)

John Frieda Elektiriklenmeye Karşı Serum: Bu tür ürünler hiç bana göre değil. Yağlı yağlı. Bir daha alacağımı sanmıyorum.

Yves Rocher Şeftali Özlü Peeling: Kendi küçük marifeti büyük bir ürün. 7,5 liraya alıp bayıla bayıla kullandım. En iyi peeling diyemem ama fiyat-performans açısından en iyi peelinglerden biri. Tekrar alacağım.
Gliss Saç Açıcı: Parlaklık vb. vaatleri var. Saç açma dışında hiç bir marifeti yok. Bitsin diye gözüne baktım. Dibinde biraz kaldı ama sıkıldım atıyorum. Bir daha da almam. Belki çok zor durumda kalırsam alırım :)


Huggies Islak Mendil: Bir ara Ankara'ya eğitime gitmiştim. Yurtta çok işe yaradı. Bebeğim olduğu zaman, nazik poposu Huggies'e emanet :)


Oxygen Bubble Cilt Maskesi: Ben bu maskeye aşığım. Cildi nasıl canlandırıyor, nasıl parlatıyor. Ya arkadaş sen 3 kuruşluk maskesin. Niye boyundan büyük işler beceriyorsun? Mükemmelsin bebeğim. Her daim benimlesin. Kendisini Gratislerde bulabilirsiniz.

Organique Fresh in Fruit Duş jeli ve El Sabunları: Orqaniue markası açıkçası sevdiğim bir marka. Duş jeli tanecikliydi. Peeling etkisi vardı. Yalnız içeriği temiz değildi. Bunu firma ile paylaşmıştım.  Zaten bir süre sonra emiz içerikli ürünler satılmaya başlandı.Sabunların şekilleri çok afilli. Gelen misafirler bayılıyordu. Tek sıkıntısı şekiller kısa sürede bozuluyordu. Tekrar alır mıyım? Antalya'ya gittiğim bir zamanda almak istiyorum.

Benri Kuru Şampuan: Bazı bloggerlar Batiste harika, bir numara diyorlar ya, inanmayın. İkisini de kullandım. Kesinlikle Benri daha güzel, daha fazla hacim veriyor ve çok çok daha uygun fiyatlı. Nereden mi biliyorum, gittim Batiste' ye 30 lira bayıldım, denedim de oradan biliyorum. Maceraya gerek yok. Batiste bitince Benri alacağım.

Valentine Duş Jeli, Sabun, Deniz Tuzu: Kendisi Gratislerde bir set halinde satılıyor. Sabun, duş jeli, deniz tuzu filan var setin içinde. Vallahi açıkçası sırf bitsin de atayım diye kullandım.Ürün Çin malıydı. Bu da ürüne ön yargılı yaklaşmama sebep oldu. Olsun umrumda değil. Daha da almam.
Sabunu fena değildi.Zaten elimizi yıkamak için kullandık. Tekrar almam.
Deniz tuzunu küvet keyiflerimde kullandım. Açıkçası kullandığım ilk deniz tuzuydu. İyi mi kötü mü bilemiycem. Tekrar almam.

Elancyl Duş jeli: Duş jelleri hakkında atıp tuttum ama deneme boy bu ürünü çok sevdim. Cildimde ferah ferah koktu. Sanırım naneliydi. Bu ürünün kısa zamanda tam boyunu edinmem gerek.

Urban Biotin& Keratin (mor renk olanı) : Sıradan bir şampuan. Bir daha alacağımı sanmıyorum.

Loreal Elseve Şampuan: Neden bilmiyorum ama her markette bulabileceğiniz bu şampuanı çok seviyorum. Yeni bir şampuan favorim var. Ondan sıkılırsam alacağım şampuan kendileri olucak :)

Cyrene Kuru Saçlar için Şampuan: Bu firmanın ürünlerini çok seviyorum. Genelde memnun kaldım. Bu şampuanı ise sevmedim. Çünkü saçlarım yağlı :) Ürünü bize bir buluşmada vermişlerdi. Seçim hakkım yoktu maalesef. Eşim kullandı. Memnundu. Gerçi o ne anlar ya?

Cala Salatalık Özlü Makyaj Temizleme Mendili: Gratis'ten indirim zamanı almıştım. Islak mendille makyajımı seyahatlerde ve çok yorgun olduğum akşamlarda kullanmayı tercih ediyorum. Ben severek kullandım. Yine alırım.
Watsons Islak Mendiller: Çantaya atmalık, çok pratik ürünler. Seviyorum, yeniden aldım zaten. Pembe renkli olanlarda çok güzel.
Ritüel de Beaute Siyah Nokta Bandı: Çok seviyorum. Piyasadaki en iyi ürün bence. Yeniden alırım.
Watsons Nose Strip Siyah Nokta Bantları: Sevmedim.tekrar almam.

Benim bitirdiklerim bunlardı. Siz neler bitirdiniz? Bitirdiklerimizde ortak olanlar var mı? Siz bu ürünler hakkında neler düşünüyorsunuz?

6 yorum:

  1. baya ürün bitmiş:) Matricium'u merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, uzun süredir biriktiriyordum. Denemenizi şiddetle tavsiye ederim

      Sil
  2. pek çok ürünümüz ortak :) hayırlı olsun bitenler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hangileri mesela :) teşekkkürler. Çöp ev olmaktan kurtuldum

      Sil
  3. Bir şeylerin bitmesini seviyorum yeni almak çok heyecanlı...

    YanıtlaSil