9 Şubat 2016 Salı

Sevgilime Ne Hediye Alayım?

Merhaba arkadaşlar,
Malumunuz 14 Şubat yaklaşıyor. Çoğunuzu sarmıştır şimdi, ne hediye alacağım telaşı.
Ben de size yardımcı olmak için bu yazıyı hazırladım umarım beğenirsiniz.

Yazıma ilk olarak sevgilisi olmayanları tebrik ederek başlıyorum. Sevgilinizin olmaması ilk defa işe yaradı. Bu yazı size hitap etmedi değil mi? Kısmet... Belki seneye ...

İkinci olarak "zengin" olan arkadaşlar. Yürüyün gidin başka işiniz mi yok? Paranız varsa gidin araba alın, uçak alın, yat alın.
Size de mi akıl verelim?

Geriye kalan sağlar bizimdir.
Fakir ama aşık arkadaşlarım, öncelikle bütçenizi belirleyin.
Büyük ihtimalle bütçe de yok ama :)
Yok de mi? Allah sizi kahretmesin.

Bakın o zaman şöyle yapın siz;

Sevgilinize mektuplar yazın. Mesela üzgünken okuması gereken bir mektup, mutluyken okuması gereken bir mektup, kendini yalnız hissettiğinde okuması gereken bir mektup vb... Yazınızın özenli olmasına da dikkat edin. Mümkünse el yazısı ile yazın. Şahsen beni çok mutlu ederdi bu hediye. Hele bir de uzun mesafe ilişkisi ise sizinki daha anlamlı bir hediye yok.


Bilgisayar işinden anlıyorsanız sevdiğiniz fotoğraflar ve videolarla ona bir slayt hazırlayıp, sevgilinize değişik montajlarla çok romantik anlar yaşatabilirsiniz. 

Sadece bir gül alıp, sevgilinize eviniz de bir de yemek de hazırlayabilirsiniz. Ardından bir de film koyun dvd'ye izleyin.- Hala dvd kullanan var mı acep?-

Bir gül alacak kadar da çulsuz değiliz, diyorsanız devam.

Sevgilinizin bir ilgi alanı var mı? Mesela fotoğraf çekmeyi çok seven birine Poloroid bir fotoğraf makinesi alabilirsiniz. Şahsen bana gelse ben çok sevinirim. Yine bir su altı kamerası da beni çok mutlu ederdi.

Gözünüzü seveyim on yüz milyon insan gibi siz de sevgilinize, eşinize parfüm almayın. Ne kadar klişe. Yine kıyafet fikri de kötü bir fikir bence.

Kedi, köpek, kuş gibi evcil hayvan hediye edebilirsiniz. İnanın bu sevginizi daha da güçlendirecektir. İkinize ait bir canlı. Sırf bu hayvancağız kim de kalacak diye bile ayrılmazsınız ya da küserseniz onu bahane ederek sevgilinizi aramak için bahane olur. Hadi yine iyisiniz.


Eeee sen ne aldın kocana derseniz, bişey almadım. 
Çünkü ben 8 Şubat'ta doğmuşum.. 14 Şubat Sevgililer günü. 27 Şubat nikah tarihimiz. 
Bu yüzden sevgili kocam dalga geçiyor ekonomik açıdan "Kara Şubat" diye. Hal böyle olunca Şubatta sadece doğum günüm kutlanıyor. 
İnsanın sevgisini bir gün ifade etmesini de saçma buluyoruz galiba.
Bana kalırsa siz de öyle yapın.
Hiç mi paranız yok.
O gün onun sevdiği yemeği yapın, mesela ev işine yardım etmeyen bir koca o gün karısını hiç ayağa kaldırmasın. Kendisi hizmet etsin. Fazla da alıştırmayın ama :)
Kırdıysanız özür dileyin, değerli olduğunu hissettirin.
Benden bu kadar.
Gerisi size kalmış.
Yardımcı olduysam ne mutlu bana.

3 yorum:

  1. çok tatlısın:)ben de sevgilisi olmayan gruptanım hediye derdim yok :) dediğin gibi belki seneye..sevgiler

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim :) En doğru zamanda en doğru kişiyle olsun

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim :) En doğru zamanda en doğru kişiyle olsun

    YanıtlaSil