20 Eylül 2013 Cuma

Azide Hobi' ye Cevabım

Youtube' dan bu arkadaşın çekilişine katılmışım; zira çekilişlere katılmayı çok seviyorum.Kazanan da ben olmuşum.Ama arkadaş dünya çapında bir blogger olduğu için mesaj atmaya tenezzül etmemiş.Benim mesaj atmamı istemiş.bugün bir kız rastgele yazmış siz kazanmıştınız ama geri dönmediğiniz için yenilendi diye. Çok değil sadece face den beni etiketleseydi görürdüm. Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek çünkü. Buraya kadar her şey normal.
Facede yorumlarını okudum, yok efendim Bazıları sabah akşam beklermiş bazıları da bakmazmış.Hadi bu yorumda normal. Sitem etmiş kendince dedim.Ama 2. kazananı belirlediği video da O KADAR SAÇMA SAPAN KONUŞMUŞ Kİ CANIM SIKILDI. Yok efendim şaka gibiymiş de yok ilk defa böyle bişey görmüş de. Hazmedemedi galiba.Yani o çekiliş yapar da ben nasıl geri dönmem, düşünebiliyor musunuz. İyiki de görmemişim kazandığımı.Çok şükür makyaj malzemesi alacak kadar paramız var.  Chanel tester a muhtaç değilim.
Sanki pc nin önünde yatıp kalkıyorum. Bugüne kadar belki 20 kez çekiliş kazandım.Bazılarını o kadar geç gördüm ama kimseden böyle bir tavır görmedim. Çok ayıp. İyiki de görmemişim. Kendini bu kadar önemli gören ve herkesi ona muhtaç zanneden birinin hediyelerini kullanmayı hiç istemem zaten.
Bir de eminim bu yazıyı yazdım diye beni savcılığa vermekle tehdit eder :)
sevgilime denk düşeriz inşallah.Ben de kendi avukatlığımı yaparım

 

26 yorum:

  1. çok ayıp etmiş bi zahmet mail atabilirdi.. şimdiye kadar iki çekiliş kazandım maille bildirdiler sağolsunlar.. ve bunu uzatması hele ki daha da saçma..

    YanıtlaSil
  2. youtube dan 2. çekiliş videosunu bir ekle azide hobi diye.O kadar saygısızca sözler ki.Sadece faceden etiketlese bile görürdüm.Amaç işte sov yapmak.VAyy ben dolce gabbana veriyorum fakire de nasıl olur da gün be gün izlemez diye düşünüyor galiba :)

    YanıtlaSil
  3. Aaa ne ayıp benim haberim yok.. Gidip izliyim. Ama hakarete varan sözler ne kötü olmamalı böyle şeyler..
    Sen de canını sıkma iyiki de gerçekten görmemişsin bence de.. Ben de çoğu şeyi kaçırıyorum. Bir yerde oluyorum bazen günlerce giremem internet yoktur belki. Ayıp cidden dur bir bakayım.. Kimdir hiç bilmiyorum..

    YanıtlaSil
  4. Canım hakaret etmemiş de saçma sapan konuşmuş

    YanıtlaSil
  5. O bayan bana çok soğuk geliyor zaten video çekiyor ama yorumları kapatıyor beğenileri kapatıyor eleştiriye hiç gelemiyor. Sürekli kendini üstün gören bir konuşma tarzı var . Keşke sizde videonun altına yorum yapsaydınız sonuçta hakkınız. Hem her çekilişi takip etmek her gün oturupta ay bu gün hangi çekiliş sonuçlanmış diye bakmak pek mümkün olmuyor görmemeniz çok çok normal . Sıkmayın canınızı :)

    YanıtlaSil
  6. Ben görmüştüm te ayıp etmiş çünkü internetin olmayabilir o sıralar bakamazsın bir zahmet haber verseler keşke ayrıca youtubedan mesaj at diyo ama duyuru facedendi sanırım böyle şeyler oluyor hatta geçenlerde biri yazmıştı kazanan ulaşmadı diye çekilişi tümden iptal eden bile var ya

    YanıtlaSil
  7. Canım testler veriyor sonuçta çok zengin ya belki o yüzden öyle bir konuşma tarzı vardır

    YanıtlaSil
  8. ben kendini beğenmiş insanları hayatta takip etmem.. boşver kendini göstermesi iyi olmuş..

    YanıtlaSil
  9. Rengarenk amaç üzüm yemek değil ki bağcıyı dövmek

    YanıtlaSil
  10. Ben takipteyim ama videolarını açıp bakmıyordum şimdi biraz izledimde gizemin dediği gibi soğuk biri sanırım herşeye kapatmış şurda şu kadar takipçim var beğenin falan diyor alışveriş videosunda yurdışında yaşadığı içinmi kendini bir üstün görme havasını bende hissettim ne yazıkki ne gerek var bu tavırlara ulaşmadıysan kapat konuyu ne diye saçmalıyosun ki

    YanıtlaSil
  11. Aynen canım ben de bundan böle herkesin çekilişine katılmayacağımı anlamış oldum . O değil de yazık hazmedememiş galiba onu izlememeli

    YanıtlaSil
  12. daha ilk çekiliş düzenlediği videodan sinir olup katılmamıştım ben. bak size neler veriyorum tarzı hoş değil..

    YanıtlaSil
  13. Çekiliş yapınca kendini kral tahtında oturuyor falan sanmış galiba :D Ayy 20 çekiliş kazanmışsın maşallahhh :) Ben 100den fazla katıldım 1 tane bile kazanamadım hala umutsuzca katılıyorum hihihi :)))

    YanıtlaSil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  15. teşekkürler azidehobi.bloggerların efendisi olmuşsun.sanamı soracağım istediğimin peşinden koşarım hadsiz.sanki rihanna sın be mübarek :)

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  17. bir dk burda azide hobi haklı ben videolarini iZlerim fln ama hiçte koti bir konuşma tarzı yokkk sizinki daha kötü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. azide hanım adsız adsız yorumlara ne gerek var.:)

      Sil
  18. Cok Tatli bi kadin neyini cekemediniz anlamis degilim, bildigini söylüyor baska insanlar da bilsin ögrensin diye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıskancım ben çekemiyorum işte seni sevgili Azide.

      Sil
  19. Bende severek takip ediyorum azîdehobiyi. Burada anlatıldığı gibi davrandığını düşünmüyorum. Asıl üzücü olan adalet sisteminde varolan birinin o son cümleyi yazmasıdır

    YanıtlaSil
  20. Cok abartmissiniz Ben kendisini ck seviyorumm eyer bir cekilise katiliyorsaniz takipde kalmalisiniz kime cikmis diye
    Hakkaten bunu burda yazdiniz elinize ne gecti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. size mi sorucam takipte kalıp kalmayacağımı.ooo neler geçti neler elime.Azidehobiyle uğraşayım diye bana çok paralar veriyorlar

      Sil
  21. bı kere oradakı adsız yorumları azide hobi degıl ben yanı buğra tepe yazdım you tube'dan bakabılrsınız

    YanıtlaSil