14 Eylül 2013 Cumartesi

ELVEDA KIVANÇ! BEN EVLENİYORUM :))

Bence kıskançlıkta son nokta sevgilini, eşini bir ünlüden kıskanmak.Bu tip insanlar artık kıskanma konusunda doktoralarını tamamlayıp akademik ünvanlarını almaya hak kazanmışlar bence.
Nereden aklına geldi bu konu derseniz? Hemen açıklayayım efenim.
Şimdi ben Kıvanç Tatlıtuğ'a ölüp bitenlerdendim. Hatta kutsal kitaplarda hep Yusuf'un güzelliğinden bahsedilir ya-hani kuyuya atılan di mi ya? hah işte o!bildin mi-.
 ''La Kıvanç'tan bile mi yakışıklıdır? Allahım daha yakışıklısı olamazzzz!'' düşünceleri içindeydim.Ahanda kanıtı:

(Neyse efenim, ben Züleyha'ya hak veriyorum şahsen.)
Aşık olmaya fazlasıyla müsait manyak bünyeme yenik düşmemek için hiç bir Kıvanç dizisini filan izlemem(çünkü gerçekle yalanı birbirinden ayıramıyorum ben).Gel gelelim abimiz - lafın gelişi.Kıvançla ne bu dünyada ne de ötekinde kardeş olamam- pek çok markanın yüzü.Meselam  Mavi.
Bir de mağazalara resmini asmış Allahsızlar.
İşte benim bu hayranlığımı bilen sevgilim, Kıvancı -isimle bahsediyor ki hani tanıyormuş gibi, ya bizim kıvancı diyorum ya- görünce resmen eski sevgilimi görmüş gibi tafra yapıyor.Hatta izlemek istersen girelim Mavi' ye diyor.
Yareppim ya! Sanki Kıvanç'la aramızda bir şey olabilir gibi. (Bir de olurmuş! Aslında ben Azra'dan açık ara güzelim la.Bir de Kıvanç' cım bakımlı bayanları sevmiyormuş.Ne öyleymiş, kuaförden yeni çıkmış gibiymiş.
Ahanda beni tarif ediyor.Haftalarca banyo bile yapmayabilirim, kuaförün yolunu bile bilmem.Sen 'he' de kozmetiklerimi bloggerlara dağıtıyım.)

Neyse efendim sapıttım.
Sevgilime diyorum ki '' Düşün bir kere.Mesela Mirrenda gelmiş.( bizim Mirrenda canım! Hani şu Kerr olanı )
sana aşığım; seninkini bırak, ben de Orlondo'yu bırakıyım.'' diyor sen demez misin '' Hay hay! Derhal '' diye diyorum .Yok demezmiş , beni çok seviyormuş. Ayy ben ne kadar şanslıyım.Kıskanmayalım lütfen kızlar.
Neyse çok uzattım.Diyeceğim odur ki, buradan Kıvanca sesleniyorum.
'' Kıvanç şubat ayında düğünüm var.Öncesinde gel lütfen.-Fransız sevgilini hiç saymadım bak, olmamış gibi davranırım.- ''Yok ben daha gencim gezip tozucam; biraz yaşlanayım sonra'' diyorsan ben de yaş ilerliyor.Bak şubatta 25 olucam. Mazaallah evde kalırım da, kimse almaz beni.Uyarıyorum bak, şubattan sonra gelip de benim yuvamı yıkma.Çocukları filan bırakıp kaçarım, sana ona göre.'' Ki bu da geleneksel Türk anası tipine aykırı :)) heheh 
Ayrıca buradan Jude LAW, George CLONEY ve Mark BUFFALO 'ya sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.
''Sizin sevgiliniz , eşiniz sizi kimden kıskanıyor kızlar?''





8 yorum:

  1. Haha çağatay ulusoy :) Yakında kadir doğulu da bu duruma dahil olucak sanırm

    YanıtlaSil
  2. Ahahah çok matrak bir yazı olmuş, eğlenerek okudum!
    Benim sevgilim sanırım kıskanmıyor beni ünlülerden ama, ben Blake Lively'den kıskanıyorum biraz. :))

    YanıtlaSil
  3. Hahahaha. Akşam akşam bozuk morale bire bir ilaç gibi geldin valla. :D İlahi :)
    Burak özçivit ve Kenan imirzalıoğlu'nun reklam afişini, resmini falan gördüğü yerde git git yanında fotoğrafını çekeyim istersen altına aşkitomla yazar face'e koyarsın gibi krizlere giriyor benimki de. :D Hey Allahım. :)

    YanıtlaSil
  4. Ay ben bi keresinde bugün ne giysem programını izledigm zamanlarda hakan akkayadan sık bahsedıyodum ona bıle taktı hakan dıyemez oldum kenanı hıc soylemıyorum zaten :D

    YanıtlaSil
  5. Ahahahah bende bu durum var. Eee Allah onları biz aşık olalım diye yaratmış zaten. Kıvanç'a benimde içten içe sevgim var ama 'Richard Madden' diyorum. Mimiklerine öldğüm :D :D çok eğlenceli bir yazı olmuş canım :) blog'uma beklerim http://mutsuzcesetlertoplulugu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Nasıl güldüm :)) süper yazmışsın :) teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  7. jude law bir ara benim de favorim olmuştu =)
    benim sevgilim beni bakkaldan,manavdan,komşu öğretmenden falan kıskanır.uzaktaki beğeniler konusunda anlayışlıyızdır =P

    YanıtlaSil
  8. Biz aramızda hallettik, Liv Tyler ona - David Beckham bana :) İkisinden biri "ben sana kaçtım hamido" diyerekten geldiği dakika öteki hiç sesini çıkartmayacak :))

    YanıtlaSil