4 Eylül 2013 Çarşamba

miskin kek çekilişine kazandım :)


Ben çekilişlere katılmaya bayılıyorum.Hele ki şartı azsa.Ama bir tane blog var ki kaç tane şartı olursa olsun kazanmak için hepsini yerine getiriyorum.Tabi ki http://miskinkek.blogspot.com/ dan bahsediyorum.Bugüne kadar hiç kazanamamıştım.E mailini görene kadar :=) Resimde gördüğünüz harika seti ben kazanmıştım.Ve kazandığımı bildiren e mailden 24 saat sonra hediyelerim elimdeydi.Kendimi çok şanslı hissediyorum maşaallah bana :) Düğün öncesi beni büyük bir masraftan kurtardı http://www.dermomarket.com/ Firmaya da kocaman teşekkürlerimi sunuyorum ilgi ve alakaları için.Hatta ufak bir hatam olmuş çekilişe katılırken.Anlayışla karşıladılar.
NOT: Makinemde bir sorun olduğundan fotoğrafı miskin kek'in sitesinden aldım.Kullandıkça sizinle paylaşacağım 

3 yorum:

  1. tebrikler güle güle kullan..
    off çok güzel şeyler kazanmışsın ilk kazanım için oldukça harika bir set :D bence başka kazanmasan bile üzülmesin çünkü çok iyiler..

    YanıtlaSil
  2. Ahhhh :D bu ürünleri bende çok istemiştim .Ozellikle hane iradele fondotenı merak ediyorum .Yazılarını bekliyoruz .Güle güle kullaan.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız böyle :) <3 Güzel günlerde keyifle kullanın, ayrıca düğününüz hayırlı olsun, mutluluklar :)

    YanıtlaSil