18 Mayıs 2013 Cumartesi

EY MAKYAJ, SEN NELERE KADİRSİN!


HEP DİYORDUM BU KADININ BİR NUMARASI YOK DİYE.HALA DA ÖYLE DİYORUM UPUZUN YÜZ, 2 KİLO DUDAK ( ALLAHIN YARATTIKLARINA DEĞİL,SONRADAN EKLEMELERİNE LAFIM)
AL İŞTE ŞÖYLE TAPILIR, BÖYLE GÜZEL DENİLEN KADINA BAKIN.YOK YOK İNANIN BİZ BUNLARIN ÇOĞUNDAN DAHA GÜZELİZ.

11 yorum:

  1. Aynen çoğu ünlü kişinin yüzünde makyaj yoksa yüzüne bakılamayacaklar var

    YanıtlaSil
  2. Lütfen 'BB Cream'etkisini atlamayalım,altını çizerek belirtelim:)İyi bir noktaya değinmişsin.Görünen ile gerçeğin farkını unutuyoruz insanız, özeniyoruz:)Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Makyajlı makyajsız hiçbir koşulda beğenmediğim bir tip.

    YanıtlaSil
  4. Düşüncelerine katılmıyorum. Bir insanda bence "kalıp" ve "hava" olmalı. Kalıp var ki makyaj yapınca bir şeye benziyor. En önemlisi de insanın havası yani auorası. İstediğin kadar güzel istediğin kadar yakışıklı ol. Çekici bir havan yoksa hepsi boş. O nedenle yıldızları makyajsız hallerine bakıp aa ne çirkinmiş şeklinde değerlendirmek haksızlık olur. Hepsinin müthiş bir ışığı var. Öyle olmasa milyon dolarlar verilip yatırım yapılmazdı değil mi? Bu adamların da bir bildiği var herhalde :)

    YanıtlaSil
  5. modern talking cim bence bu bayanda öyle çok büyük yetenek yok.ne zmanki brad pitt ile birlikte oldu ondan sonra olanlar oldu.senin auora dediğine ben sansasyonellik diyorum.yoksa kim kardashian ın bu kadar konuşulan bir insan olmasınıhiçbir şeyle açıklayamayız.çünkü ne güzelliği ne çekiciliği ne de auorası var.

    YanıtlaSil
  6. ya ben aura falan anlamam ama, nur yok bunlarda nur,hadi gençken belli olmuyor da 40 lı yaşlara geldiklerinde gençlik ışığı da sönünce çok beliriyor

    YanıtlaSil
  7. gülcecim bende öyle diyecektim de haddimi aşarım diye demedim.alkol,domuz eti, kimin eli kimin cebinde belli değil.

    YanıtlaSil
  8. Bencede nur meselesı canım..

    YanıtlaSil
  9. Çok haklısın abarttıkları kadar değilmiş:)

    YanıtlaSil