28 Temmuz 2013 Pazar

AİLELER TANIŞIYOR!


Hayatımın en berbat günlerini slow motion modunda tekrar tekrar yaşadığım bir sabah hayatımın işine kavuşabilmek için Ankara'daydım. Oğuz ATAY Korkuyu Beklerken eşliğinde hayatımı bu hale sokanların annelerini saygıyla anmayı da ihmal etmiyordum dolmuşun ön koltuğunda ! Sonra ineceğim yere geldiğimi belirtti delikanlı dolmuşcu abimiz -önceden benden tekrar tekrar aldığı tembihler sayesinde-.Daha önce  aynı yere 3 defa gelmeme rağmen öğrenmeyi inatla reddetmişti aklım.İşi alamayacağımı biliyordu demek ki.
İnmek için kalkıp arkamı döndüğümde bir rakibimle göz göze geldik.Hafif bir baş selamı ile yetindi.
- HAH! İşte şu suratsızla da evlenirsin. dedim kendi kendime.
Öylece başladık işte ve sanırım şimdi o suratsızla evlenme yolunda ilk adımlarımı atıyorum.Babası ile bize yemeğe geliyorlar.Deneyimsizim.Benimle tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

NOT: Türkiye derecesi yapmama rağmen işi yine alamadım.Maalesef torpilim yoktu.

7 yorum:

  1. suratsız dedin,evlenme yolunda ilk adımlarımı atıyorum dedin. bi dakka ben anlamadım sen bu çocuğu beğendin mi beğenmedin mi? =)

    YanıtlaSil
  2. suratsız olması hakkında ilk yorumumdu şeydacım.hatta biliyor musun bir muhabbette senin adın bile geçti.evlen benimle emre konusu

    YanıtlaSil
  3. Canım benim Allah hayırlı insanla karşılaştırmış olsun inşallah her şey gönlüne göre olur :)İnan evdeki huzur hiç bir şeye benzemiyor :))

    YanıtlaSil
  4. çiğdemcim inşaallah öyledir.Bakıcaz artık :)

    YanıtlaSil
  5. :) bende eşimle ilk tanıştığımda ondan hiç hoşlanmamıştım ama bir yerlerde onunla evleneceğim diyordum. Derken evlendim..:)) Çok mutluyum. Allah mutlu mesut etsin. Özel bir şey yapmana gerek yok, sadece ve sadece kendin ol, çünkü evlendikten sonra seni hep kendin gibi görecekler, sonsuza dek rol yapamayız. Ben ilk tanıştığımda siyaset tartışmıştım kayınpederimle..:)))

    YanıtlaSil
  6. off ne kadar kastırıcı bu tanışmalar istemeler. ama benim niyeyse pek rahat geçmişti. canım babam 28 yaşında ilk tanıştırdığı adam bu, evde kaldı korkusuyla herhal damadını pek sevip istemede de daha amcası ağzını kapatır kapatmaz hayırlısı olsun demişti :)) hey gidi günler bey hatırlıyor musun ? :))
    neyse demem o ki hayırlısıyla atlatırsın inşallah rahat olmaya çalış :))

    YanıtlaSil
  7. meral ünal çok güldüm canım yorumuna :)

    YanıtlaSil