6 Temmuz 2013 Cumartesi

ÖZEL NUMARA İLE BAŞIM DERTTE :p



Uzunca bir süre telefonum özel numaralara kapalı idi. Bir kaç gün önce hayatımdaki bir gelişme ile yeniden telefonum özel numaralardan aranabilir hale geldi. Aktif hale getirirken de dedim içimden şimdi hemen haberi olur bazı gereksizlerin.
Bu gereksiz adam ki kız kardeşimi bile özelden arama potansiyeline sahip.Ya arkadaş kardeşimi arayınca ne anlıyorsun bana bir söyle allasen!
Canısı sen ki benimle görüşürken nişanlanacak kadar dürüst bir arkadaşsın, nişanlınla nerdeyse birlikte tuvalete gidip kalp şeklinde sı.....ş gibi aşık aşık resimler koyuyorsun.Hemen hemen her gün profil resminiz değişiyor. Daha beni özelden arayınca eline ne geçecek?
Bir de eminim özel numaralara açmamı kendi üstüne alındın? AAYY kıyamam sana ! İnşaallah karşına seveceğin bir kız çıkar. Son olarak da bana inat evleniyorsun farkında mısın? Yani sırf benden önce evlenmek adına.Rabbim sana akıl fikir versin!

8 yorum:

  1. Allah hasta ruhlu insanlardan korusun inşaAllah..

    YanıtlaSil
  2. ah şu kendini bşy sanan insanlar !! erkeklerin üstüne alınma huylarına da hayranım doğrusu!

    YanıtlaSil
  3. aslıcım merhaba:) ben de horozun ölüp de gözünün çöplükte kalmasına hayranım.kıskandırılmaya çalışıyorum ama benimle konuşurken başkası ile nişanlanan dürüst insanları kıskanamam.hala uğraşılıyor benimle

    YanıtlaSil
  4. Canım hiç umursamadan yoluna devam etmeye bak iyiki uzaklaştırmışsın o kişiliği kendinden.Bu arada yazıdaki tuvalet kısmına acaip güldüm :)

    YanıtlaSil
  5. fun de sign umursuyorum maalesef ama tabiki allah korumuş. tuvalet kısmı ayıp oldu ama öyle gerçekten.ayy en nefret ettiğim vıcık vıcık ilişki

    YanıtlaSil
  6. ayyy üstüne alınmasını beklediğin alınmaz gider beklemediğin alınır
    la havle vela kuvvete illa billlahil aliyyil aziym :))
    okurken gülümsedim tuvalet kısmı şeysine :D

    YanıtlaSil
  7. ama ben kimse için açmadım ki.öyle ama ne yapalım kalp şeklinde pisliyorlar bence :)

    YanıtlaSil