26 Mart 2014 Çarşamba

Ankaralı Bloggerlarla FRESHLİNE GEZİSİ

Geçen Cumartesi uzun zamandır planladığımız ama bir türlü kısmet olmayan Fresh Line mağaza ziyaretimizi nihayet gerçekleştirdik. Bildiğiniz gibi Fresh Line bizim Ankara etkinliğimizin sponsorlarındandı. Bize harika hediyeler vermişti. İşte biz o ürünlerden o kadar memnun kaldık ki; sizi ve Ankaralı blogger arkadaşlarımızı Fresh Line'dan mahrum bırakmak istemedik.

Ve bir cumartesi günü sabah erken kalkmayı göze alarak düştük armada yollarına.Ben,gırlafikir, bayan vertigo, gülsendogan, littlebutterflysena, nesneslis :)


Bizi böyle şeker mi şeker bi mağaza bekliyordu. Nedendir bilinmez ama ben sarı renge bayılıyorum hatta nişanımda da sarı bir elbise giymiştim. Neden anlattım ki şimdi ben bunu :) Tabii ki  mağazanın dekorunu çok sevdiğimi anlatmak için. Sarı duvarların bütünleyicisi beyaz dolaplar. Ohhhh içim açıldı :)


Şimdi doğruyu söylemek gerekirse onca ürünün içinde benim en çok dikkatimi çeken bu sabun kısmıydı.
Birbirinden güzel kokan sabunlar. Beni kendimden geçirdi desem. Diğer kısımları gezerken arada bir gelip bir sabunu kokladım. Hımm bir de şunu koklayım, ayyy ben bunu koklamış mıydım, peki bu sabun neli, peki bu bu ? diye diye gezdim. Bizim buluşmamızda bana lavantalı sabun çıkmış kullanmaya kıyamamış ve kıyafet dolabıma koymuştum. Kaç ay geçti hala mis gibi kokuyor dolabım. Bu sefer gittiğimizde de Şeftalili ve kavunlu sabunu edindim. Kullanmaya da başladım. Gerçekten yumuşacık, mis gibi kokuyor ama böyle kimyasal bir koku değil doğal. zaten markanın misyonu da bu ya ''EV VE EL YAPIMI'' ürünler. Yunanistan'dan geliyor bu ürünler. Hayvanlar üzerinde test edilmiyor.


Fiyatları da organik ürünlere göre gayet uygun.Hele bir de böyle setler var ki çok çok uyguna bütün ürünleri deneme fırsatı buluyorsunuz.


Çok cici değiller mi sizce de?


Sevgili Canan Hanım ve güleryüzlü çalışanları :) Her soruma sıkılmadan cevap verdikleri için çok teşekkür ederim.


Mesela bu set 42 tl idi.İçinde 2 tane duş jeli bir tane de body milk vardı. Bence bu kadar değerli bir firma için çok uygun fiyat.


Acaba hangisini alsam?


Ürün yelpazesi çok geniş.
Sabunlar(kalp), şampuanlar, duş jelleri, vücut sütleri, güneş kremleri, vücut kokuları, hele maskeleri. Bir de bebeğimiz için ürünler. Doğmamış bebeğim için hepsini düşünüyoruz tabii :)



Ahhh ahhh! Kavunlu mu,üzümlü mü, deniz kokulu mu, turunçgilli mi? Ayırt edemiyorum hangisin denesem.


Bir de vücut sıkılaştırıcıları varmış. Bu konuda çok iddialılardı; ama ihtiyacım olmadığından yakın zamanda deneyeceğimi hiç sanmıyorum :)


Açık ara favorim: Kavunlu sabun. Ben bu üründen aldım. Eşimle eve kadar koklaya koklaya geldik desem.Yaaaa siz bu kokuyu duyamıyorsunuz ama :(


Ürünlerin içeriği yüzde yüz temiz. Bu resimde kullandıkları ve kullanmadıkları yazıyor.


Sabunlardan sonra en sevdiğim kısım burasıydı. Burada istediğiniz ürünü istediğiniz kadar alabiliyorsunuz. Ben daha önce çamur maskesini denedim. Kokusu, yapısı, ciltte bıraktığı his muhteşem. 
Bu gittiğimde de göz maskesi aldım. Denemek için sabırsızlanıyorum. Biliyorsunuz Sephora'da göz maskelerinin tek kullanımlıkları 13 tl miydi neydi :( Ben gördüğünüz kutularda aldım. En az 1,5 ay gider ve 20 tl gibi bir şeydi.

Marka iyi hoş ama şimdilik sadece Ankara, İstanbul ve Eskişehirde. Bir de internet satışalrı yok. İnanın Şimdiden tayinimiz çıktığında bu sabunları nasıl alıcam diye düşünüyorum. Aklım hala sabunda bu arada. En çok onları sevdiğimden zaar :) Lütfen markayı telefon, mail yağmuruna tutalım.Hiç olmazsa netten satış yapsınlar.


Şu sunuma bakar mısınız? Ne kadar şık bir sunum.


Evet bu da biz efendim. Hepimiz bir sürü ve farklı ürünler aldık. Deneyimlerimiz sizle olacak.takipte kalın. 

Son olarak denemek istediğim üzüm çekirdekli duş jeline en kısa zamanda kavuşmak dileğiyle.

3 yorum:

  1. Bütün ürünler çok güzel :)

    YanıtlaSil
  2. kızlar başka bir şey sorarken, biz ara ara kaçıp,kavunlu sabun koklayıp geri geldik,itiraf ediyorum,işin ilginç tarafı aldığımdan beri her gün kokluyorum,bağımlılık yaptı :)

    bende üzüm çekirdekli duş jelini kullanmayı düşünüyorum, aphrodite duş jeli bitince

    YanıtlaSil
  3. nazlı hatta öyle bir fotomuz var ikimiz de almışız elimize kokluyoruz :)

    YanıtlaSil